Home

Corona updates

Naar aanleiding van de coronacrisis zijn er de voorbije dagen vele wijzigingen doorgevoerd op vlak van regelgeving en procedures. Ook met onze software proberen we hierop antwoorden te bieden. Hieronder vind je per dag een overzicht van alle doorgevoerde en geplande wijzigingen.

Bij Corilus doen we ons uiterste best om ook tijdens deze coronacrisis, iedere zorgverlener maximaal te ondersteunen. Zo bestrijden we samen het coronavirus!

De afgelopen weken zijn er als gevolg van Covid-19 heel wat nieuwigheden toegevoegd aan CareConnect. Om je volledig wegwijs te maken met het efficiënt gebruik hiervan organiseren we De afgelopen maanden waren zonder twijfel de meest hectische in je dokterscarrière. Een van de zaken die we ontwikkeld hebben om je te ondersteunen is de mogelijkheid tot een veilige videoconsultatie via CareConnect/Helena. Artsen die het reeds gebruikten waren vooral te spreken over het gebruiksgemak en de snelheid waarmee dit opgezet kan worden. Ben jij al een 'videoconsultarts'?
De afgelopen weken zijn er als gevolg van Covid-19 heel wat nieuwigheden toegevoegd aan CareConnect. Om je volledig wegwijs te maken met het efficiënt gebruik hiervan organiseren we een gratis webinar.
De afgelopen weken zijn er als gevolg van Covid-19 heel wat nieuwigheden toegevoegd aan CareConnect. Om je volledig wegwijs te maken met het efficiënt gebruik hiervan organiseren we een gratis webinar.
COVID-19 testing, 2 nieuwe eFormulieren, CareConnect 4.6,...
Videoconsultatie is nu beschikbaar
Aan de slag met videoconsultaties
Een update over alle nieuwigheden in CareConnect
Tarificatie bij COVID-19 consultatie, afwezigheidsattesten...
Optimalisatie getuigschrift voor arbeidsonderbreking
Type consultaties: Registreer, met 100% focus op je patiënt, correct in CareConnect
Ben je ziek of zit je in quarantaine? Gebruik gratis onze vervangingsmodule om je patiënten toch de beste opvolging te geven!
CareConnect helpt je elektronisch, veilig en efficiënt communiceren met jouw patiënten: een must voor teleconsultaties / een must tijdens de coronacrisis!
Nieuwe nomenclatuurcodes in verband met de Coronaviruspandemie en hoe deze gebruiken. Nieuwe afwezigheidsgetuigschriften die via Helena kunnen worden opgestuurd!