Home

Eenvoudige administratie voor uw woonzorgcentrum

Administratie

1. Administratie

CareConnect Elderly zijn de basispakketten voor het administratieve beheer van uw woonzorgcentrum en evolueren voortdurend in functie van de vereisten van de klanten, de wettelijke bepalingen en de technologische vooruitgang. Belangrijkste functionaliteiten zijn het residentenbeheer, de administratie (persoonlijke gegevens, mutualiteit, KATZ-schaal en forfait, onderhoudsplichtigen, contactadressen, kalender etc.) en de verblijfsfacturatie.

2. Documentbeheer

CareConnect Document Flowlaat het papieren tijdperk achter zich en loodst u op soepele en eenvoudige wijze het digitaal tijdperk in. Zo bespaart u tijd, geld en realiseert u kwaliteitswinst! Document Flow vormt uw papieren documenten om naar intelligente digitale bestanden, zo ziet u altijd waar het document zich bevindt en of het al behandeld is.

3. RIZIV-inkomsten

Krachtige software van Corilus in combinatie met consultancy van Probis zorgen samen voor gedetailleerde prognoses en simulaties van uw RIZIV-inkomsten, zowel op vlak van het instellingsforfait, het derde luik en de eindeloopbaanmaatregelen. De simulatietool analyseert voortdurend de vitale parameters van uw zorgorganisatie waardoor u op voorhand de financiële implicaties van uw beslissingen over personeelsinvulling en zorgprofielen kent.

Andere oplossingen

4. Andere oplossingen

Accountancy Accountancy Exact is een krachtig boekhoudpakket dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

HR CareConnect HR, software voor de optimale planning van de uurroosters van uw personeel, conform de Belgische en Europese wetgeving (RIZIV, RSZ).

Kassa beheer De software voor het kassabeheer van de IT-dienstverlener Healthsupply is gelinkt met CareConnect Care en CareConnect Admin.

Hebt u vragen over onze zorgoplossingen voor uw woonzorgcentrum?

Wij helpen u graag verder