Apr. Caroline De Cock: ’Greenock is heel wat gebruiksvriendelijker dan andere programma’s waarmee ik heb gewerkt.’

'Krachtig en betrouwbaar,' dat is Greenock ten voeten uit. Maar ook op andere vlakken krijgt het programma goede punten van Caroline De Cock: “Greenock is heel wat gebruiksvriendelijker dan andere programma's waarmee ik heb gewerkt. Als ik tijdens de vakantieperiode beroep moet doen op een vervanger, valt het me telkens weer op hoe snel die Greenock onder de knie heeft. De online ondersteuning draagt daar natuurlijk veel toe bij. Maar ook de telefonische helpdesk is van een hoog niveau. Ik word nooit meer afgescheept met een 'We bellen u terug', maar krijg altijd meteen een duidelijk antwoord.”

“De diepgaande farmaceutische zorg wordt een steeds belangrijker aspect van ons beroep,” vertelt Caroline De Cock, “De patiënt verwacht terecht van ons dat we uitgebreide informatie verschaffen, nauwkeurig zijn historiek bijhouden en extra waakzaam zijn voor interacties. Krachtige en betrouwbare software is daarbij een onvervangbaar hulpmiddel. Om een farmaceutisch dossier aan te leggen, uiteraard, maar bijvoorbeeld ook om snel de meest actuele wetenschappelijke databases te consulteren.”

Voor elk aspect van het beheer van haar apotheek kan Caroline De Cock terugvallen op de innovatieve modules van Greenock: “Of het nu gaat om afleveringen, bestellingen, voorraad- of kassabeheer, Greenock leidt me vlot door alle procedures. Een heel mooi voorbeeld is de zoekfunctie, die een stuk efficiënter werkt dan die van andere pakketten die ik heb gebruikt. En ik maak ook vaak gebruik van de module die me toelaat om rapporten te maken op basis van de historiek van het programma. Zo kan ik mijn aanbod nog beter afstemmen op de noden van mijn patiënten!”