Medicalsoft gaat op in Corilus

22 februari 2018


De snelle en steeds meer uitgebreide digitalisering van het zorglandschap zorgt voor tal van uitdagingen voor medische softwareontwikkelaars. Daarbovenop komen talrijke wettelijke verplichtingen op zowel Europees, nationaal als regionaal vlak.

Dr. Meeus, oprichter en eigenaar van Medicalsoft: “Onze bestaande technologie en het te kleine team stelden ons niet langer in staat om onze klanten te blijven voorzien van alle wettelijke en andere updates en ondersteuning. Door het bundelen van onze competenties en ervaring kunnen wij de toekomstige ontwikkelingen voor het eGezondheidzorgplan consolideren en snel anticiperen. Ik ben er van overtuigd dat onze klanten bij Corilus in goede handen zijn. Corilus investeert continu in het ontwikkelen van vooruitstrevende ‘future-proof’ oplossingen. Bovendien wordt alles ondersteund door een professionele service-organisatie.” Medicalsoft telt ca. 1.400 huisartsen als klant. 

Dirk Van Lerberghe, CEO van Corilus: “Deze operatie past perfect in de strategische visie van Corilus. Wij willen de eerstelijnszorg kwalitatief versterken met uitstekende software. Door de juiste ondersteuning van zorgverleners werken wij mee aan een verbeterde kwaliteit en efficiëntere zorg. Wij hechten veel belang aan de samenwerking tussen de verschillende zorgactoren rond de patiënt, met een centrale rol voor de huisarts. Hiervoor creëren we open standaarden en nemen we het voortouw in het uitwerken van digitale samenwerkingsmodellen.”