Uw EMD voor de toekomst!
Moderne en intuïtieve software voor huisartsen

De voordelen van CareConnect

Meer tijd voor de patiënt

CareConnect is een compleet EMD waarmee u op een uiterst eenvoudige manier al uw patiëntengegevens kan beheren. Bovendien is de software ‘cloud’ gebaseerd. Dit houdt een grondige besparing in op de zorgen en kosten van een ingewikkelde IT-infrastructuur. Bovendien laat deze technologie toe dat u automatische updates krijgt en dat u ook offline kan werken. Kortom: minder administratie en meer tijd voor uw patiënten! Download hier de productfiche van CareConnect.

Ook op huisbezoek toegang tot de eHealth-diensten

Met CareConnect Mobile heeft u vanop uw tablet (of smartphone) direct toegang tot het volledige dossier van uw patiënten. U kan consultaties registreren en foto's vanop uw mobiel toestel (bijvoorbeeld van een wonde) rechtstreeks integreren in het dossier van de patiënt. Bovendien heeft u ook toegang tot de voornaamste eHealth-diensten: eGMD, verzekerbaarheidsgegevens, SumEHR, geïnformeerde toestemming... Zo kan u het dossier gemakkelijk up-to-date houden en rest u geen administratie meer op de praktijk.

Maximale premies (5.050 €)

Op basis van het effectief gebruik van uw EMD kan u volgens de nieuwe telematicaregeling een premie ontvangen die oploopt tot 5.050€. De zes parameters waarop deze premie berekend zal worden, zijn allemaal in CareConnect aanwezig met slechts enkele muisklikken! Alle eHealth-functies zijn perfect in CareConnect geïntegreerd.

Medicatiebewaking

CareConnect voorziet een medicatiebewakingsmodule die instaat voor maximale medicatieveiligheid. De module controleert systematisch of uw patiënt een bepaald geneesmiddel veilig en effectief kan gebruiken. Heeft uw patiënt een allergie? Gebruikt uw patiënt meer dan één geneesmiddel tegelijk? De module kijkt de nodige risicofactoren na en denkt met u mee.

Benieuwd wat CareConnect voor uw praktijk kan betekenen?

Vraag meer info