Over Corilus

Als huisarts, specialist, apotheker, tandarts, verpleegkundige, vroedvrouw, opticien, dierenarts, kinesitherapeut of beheerder van een woonzorgcentrum kunt u bij Corilus terecht voor gebruiksvriendelijke software en sterke dienstverlening.

Geavanceerde praktijkmanagement software in combinatie met krachtige communicatiesoftware gebaseerd op de eHealth standaarden, ondersteunen u dagdagelijks bij uw activiteiten. De meerwaarde vindt u in de medische ondersteuning en een vereenvoudigde administratie.

350 getalenteerde werknemers, verspreid over acht vestigingen in België, Nederland en Frankrijk ondersteunen dagdagelijks meer dan 40.000 klanten in een 12-tal landen.

Corilus wil dicht bij z’n klanten staan en levert software ‘voor en door’ medische professionals. Een eigen team van apothekers, tandartsen, artsen, dierenartsen en andere medische professionals volgen zowel de wetgeving als de trends op de voet. Op deze manier hebt u de laatste technologieën ter beschikking met de garantie dat deze reglementair in orde zijn. Bovendien geniet u van een optimale communicatie tussen zorgverleners.

 

Meer weten over Connected Healthcare?