Home

Bestellingen en stockbeheer

Hoe optimaal je stock beheren en jouw financiële middelen in balans houden?
Reservatiebeheer

Reservatiebeheer

Organiseer je gereserveerde artikelen op een professionele manier met een nummering en reservatiebon die kan gescand worden. Beheer je openstaande reservaties (vooral de niet-betaalde) die al x maanden niet zijn afgehaald. Dankzij de geïntegreerde SMS-module breng je je patiënt onmiddellijk op de hoogte wanneer de reservatie is geleverd.
Vervaldata

Vervaldata

In CareConnect Pharmacist kan je zelfs per verpakking ( en niet enkel per CNK) vervaldata toekennen. Er zijn verschillende instellingen mogelijk waardoor je het beheer ervan kan optimaliseren. De virtuele assistent verwittigt je in functie van de terugnamevoorwaarden wanneer er verpakkingen binnenkort gaan vervallen. Zo kan je de correcte actie ondernemen.
Status van een artikel

Status van een artikel

Je kan ervoor kiezen om de bestelling van een product op te schorten naar een latere datum, handig in geval van dure specialiteiten. Producten die binnenkort dalen in prijs kan je zelfs automatisch pas laten bestellen op het moment dat de nieuwe prijs in voege is bij de groothandel. Geen geknoei meer in geval van vervang-, gesubstitueerde- en ontbrekende artikelen, je stelt zelf in hoe CareConnect Pharmacist hiermee correct omgaat.
Stocklocaties

Stocklocaties

Je kan aan 1 product meerdere stocklocaties met voorraadbeheer toekennen (bv. Publieksruimte 5 stuks ; kelder 20 stuks). Op basis van de minimum- en maximumdrempels kan je je stock intern transfereren van kelder naar de apotheek).

 
 

>>> Terug

shakehand

Samen aankopen

Sla de handen in elkaar met je collega’s en versterk je onderhandelingspositie

 

Ontdek CareConnect Pharmacy Group

Heb je vragen over CareConnect Pharmacy Group?

Wij helpen je graag verder

Of contacteer één van onze accountmanagers