Helena Pro
voor apothekers


Helena Pro is een uitbreiding op de Helena connectie die je vandaag al gebruikt met CareConnect Pharmacist. Dankzij Helena Pro breid je jouw digitale dienstverlening verder uit.

 

 

 

+40.000
zorgprofessionals gebruiken Helena voor een efficiëntere communicatie met hun patiënten

+314.000 
medicatieschema's worden gedeeld via Helena

+11,8 miljoen
voorschriften zijn raadpleegbaar via Helena 

 

Digitaliseer je dienstverlening en versterk de band met je patiënten 

Patiënten connecteren

Helena Pro is een uitbreiding op de Helena connectie die je vandaag al gebruikt met CareConnect Pharmacist. Zo kunnen je patiënten vandaag connecteren met je apotheek via de QR-code en zo hun voorschriften (maar ook OTC, cosmetica,…) reserveren bij jouw apotheek.

Aankoophistoriek en medicatieschema

Dankzij Helena Pro breid je jouw digitale dienstverlening verder uit. Zo deel je voortaan ook de aankoophistoriek en het lokale medicatieschema op een beveiligde en efficiënte manier met je patiënten. Zo blijft Helena hèt platform bij uitstek voor de patiënt en zijn medische gegevens

Reservatie van voorschriften

Maar Helena Pro optimaliseert ook jouw workflow voor de reservaties! Je importeert namelijk de reservaties van voorschriften rechtstreeks in de aflevering. Gedaan met knippen en plakken!

Automatische statusupdates

Daarnaast zal CareConnect Pharmacist in functie van de apotheekvoorraad automatisch de statusupdates aanpassen naar ‘Besteld’ of ‘Klaar’. Zo ben je zeker dat de patiënt direct op de hoogte is wanneer zijn reservatie kan opgehaald worden.

Activeer Helena Pro
“Met Helena Pro voor apothekers maak je jouw apotheek nog efficiënter en nog meer future proof.”
Stijn De Jaeger 2

Stijn De Jaeger,
Communications & Support Specialist Pharma

 

Helena Pro voor apothekers in detail

Aankoophistoriek

De aankoophistoriek (12 maanden) wordt na elke aflevering gedeeld met je patiënten. Zo hebben zij een compleet overzicht van alle artikelen (vrij of voorschriftplichtig) die ze aankochten.

iphone-in-portrait-position-and-macbook-pro-over-a-flat-background-mockup-a12314
iphone-in-portrait-position-and-macbook-pro-over-a-flat-background-mockup-a12314 (1)

Medicatieschema

Je stuurt het lokaal medicatieschema door naar de Helena-account van je patiënt. Zo heeft die een goed overzicht en is het transparant welke gegevens de apotheker, maar ook de huisarts en Vitalink precies bijhouden.

Import reservaties in aflevering

Voortaan importeer je de gereserveerde voorschriften direct in aflevering. Gedaan met knippen en plakken! Dit levert je een aanzienlijke tijdswinst op!

laptop-mockup-of-a-macbook-air-over-transparent-background (2)-1
iphone-in-portrait-position-and-macbook-pro-over-a-flat-background-mockup-a12314 (2)

Automatische statusupdate reservatie

Na de import van de reservatie in aflevering wordt - in functie van de apotheekvoorraad - de status van de reservatie automatisch aangepast. Is het artikel op voorraad, ontvangt de patiënt de melding dat de reservatie ‘Klaar’ is. Wordt het artikel besteld bij de groothandel, dan krijgt de reservatie de status ‘Besteld’. Bij de ontvangst van de bestelling in de apotheek, ontvangt de patiënt de melding dat de reservatie klaar is om op te halen. Handig! 

Aan de slag met Helena Pro

“Met Helena Pro proberen we nog meer administratief werk uit handen te nemen van de apothekers, zodat die zich kunnen focussen op de patiënten en hun adviesrol.”

Luc Gaudissabois-1

Luc Gaudissabois
Sales Manager Pharma

 

Helena Pro

25 € / maand (excl. BTW)

Met een éénmalige activatiekost van 52 € (excl. BTW)

Introductiepromotie 

Bestel nu je abonnement en ontvang Helena Pro 3 maanden gratis, ook de activatiekost valt weg. 

Deze promotie is geldig tot eind juni 2022.

Activeer 3 maanden GRATIS Helena Pro 

Contacteer ons