CareConnect Dentist

Het allesomvattend  softwaresysteem voor je tandartspraktijk

CareConnect Dentist vervult de rol van dé digitale assistent in je tandartsenpraktijk en integreert op een slimme en gebruiksvriendelijke manier alle eHealth-functionaliteiten.

 

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Eenvoudig dossierbeheer

Onze software is gebouwd om snel en overzichtelijk elk tandheelkundig dossier aan te maken en te beheren. Ze zijn altijd en op elk toestel beschikbaar voor jou en iedereen in je praktijk.

Elektronisch patiëntendossier

Volledige eHealth-integratie

Elektronisch attesteren en factureren in 1 klik met eAttest en eFact, alsook elektronisch voorschrijven.

dentist
Volledig geconnecteerd

Probeer CareConnect Dentist uit

Benieuwd hoe CareConnect Dentist eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect Dentist verder verkennen? Neem contact met ons op voor advies op maat of een gepersonaliseerde demo op maat van jouw praktijk!

De andere features van CareConnect Dentist

100% eHealth

Alle eHealth-functionaliteiten zijn geïntegreerd en dankzij de automatische telematicapremie assistent haal je zo goed als vanzelf je telematicapremie binnen.

Volledig geconnecteerd

CareConnect Dentist is volledig geconnecteerd met

• alle beschikbare eHealthdiensten (eHealthbox, Recip-e, eTar, eGMD, eAttest, eFact, …)
• de betaalterminals van Worldline
• alle courante digitale RX-systemen

Meer over onze digitale veiligheid
Ontdek ons aanbod aan digitale beeldvormingsapparatuur
Ontdek Progenda

Intuïtieve gebruikservaring

Voor nieuwe functies werken we nauw samen met onze gebruikers. Het resultaat? Een software op maat van de moderne tandartspraktijk.

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Wat je collega’s vinden van CareConnect Dentist

“In onze groepspraktijk zijn al onze beeldvormingstoestellen gelinkt aan onze praktijksoftware CareConnect Dentist. Van panoramische röntgentoestellen over digitale fototoestellen en intrabuccale camera's tot intraorale mondscanners. Daardoor kunnen we vanuit één softwareprogramma werken.

Ons systeem is ook 24/7 verbonden met eHealth, het platform van het RIZIV. Zo kan ik makkelijk een elektronisch attest versturen, de verzekerbaarheid checken of een eHealthbox-bericht versturen.”

Software kiezen voor je tandartsenpraktijk: 5 tips van collega-tandartsen >

Bernard Lacroix

Tandarts

Prijs

In deze prijs zijn hosting, support en alle basisfunctionaliteiten inbegrepen. Deze prijs is exclusief btw.

CareConnect Dentist

Geniet van

  • 3 maanden gratis CareConnect Dentist + gratis opleidingstraject

OF

  • een gratis Tiny-In-One PC voor een vlotte start (ter waarde van €1449)
Bestel CareConnect Dentist nu

vanaf €122,65/maand

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect Dentist werkt zowel op Mac als op Windows. Je moet wel gebruik maken van Windows OS. Je kan dus een MAC gebruiken maar er moet dan ook Windows OS op staan.

Heb ik met CareConnect Dentist recht op de telematicapremie?

Ja, CareConnect Dentist zet steeds in op het snel inspelen op de vragen/verplichtingen van de overheid op eHealth-vlak. Met de ingebouwde telematicapremie assistent heb je ook onmiddellijk een gedetailleerd beeld van waar je al staat met het behalen van de telematicapremie.

Kan ik mijn digitale beeldapparatuur koppelen aan jullie software?

Vast en zeker! Via Mediadent, een onderdeel van CareConnect Imaging Dentist, link je al jouw digitale beeldvormingssystemen (pano’s, captoren, fosforsystemen, intra-orale camera’s …) met CareConnect Imaging Dentist.

Tevens verbeter je de kwaliteit van radiografieën en dankzij de koppeling integreer je de beelden in één beweging in je patiëntendossiers.

Kan ik via Corilus ook mijn digitale beeld-apparatuur aanschaffen?

Dat kan! We volgen de evoluties op het vlak van digitale beeldapparatuur op de voet en werken samen met een aantal betrouwbare partners om je de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Een overzicht van onze apparatuur vind je hier.

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Dentist wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.