CareConnect Ophthalmologist

De complete software voor oogartsen

CareConnect Ophthalmologist ondersteunt je als oogarts optimaal bij de opvolging van je patiënten en je administratie. De software bevat slimme modules voor onder meer agendabeheer en facturatie.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Intuïtieve online administratie

Papier is passé. Hou makkelijk je patiëntendossiers bij, gebruik de medicatiedatabank om medicatie voor te schrijven en factureer rechtstreeks vanuit je software.

Elektronisch patiëntendossier

Compatibel met je toestellen

Door de koppeling met tal van apparaten verschijnen meetgegevens automatisch in je patiëntendossiers.

Volledig geconnecteerd

De andere features van CareConnect Ophthalmologist

Slim agenda- en wachtkamerbeheer

Via de agendamodule, die geschikt is voor meerdere gebruikers in groepspraktijken, kunnen patiënten zelf afspraken vastleggen. Met de wachtkamermodule beheer je het patiëntenverloop in je verschillende onderzoeksruimten.

Eenvoudige tarificatie

Dankzij de uitgebreide nomenclatuurdatabase registreer je je consultaties in een handomdraai. Je drukt ook snel je getuigschriften voor verstrekte hulp af en volgt makkelijk betalingen op.

Brievenmodule

Via de geïntegreerde brievenmodule volg je de status van brieven op en kan je documenten valideren en digitaal opsturen.

Krachtige multimediamodule

Krijg snel toegang tot de consultatiegegevens van je patiënt via beeldvorming. Vergelijk zo eenvoudig beelden, rapporten en filmstrips.

"Het hele systeem is efficiënt en bespaart mij heel wat tijd.
Het fijne aan de samenwerking met Corilus is dat er maar één partij is voor zowel soft- als hardware. Als dokter wil ik me ten volle op mijn patiënten kunnen concentreren en mij liefst geen zorgen hoeven te maken over computers of printers die niet goed functioneren."

6f225ba3-59e8-4637-ad6f-c5de46bbe3a5
Dr. Ann Van de Moere

“CareConnect Ophthalmologist (vroeger Optisoft) omvat alle functies voor een goed praktijkmanagement, zoals bijvoorbeeld het beheer van de wachtzaal en de tarificatiemodule die volledig via de software verloopt. Gegevens kunnen uitermate snel en efficiënt ingevoerd worden dankzij de juiste functies waaronder de krachtige Super Macro module. De maandelijkse updates zorgen er voor dat de medicatiedatabank, wettelijke terugbetalingsattesten, documenten, nomenclatuurtarieven steeds up-to-date zijn.”

dr._frank_goes_jr
Dr. Goes Jr.

“Ik ben een overtuigd gebruiker van de wachtzaalmodule! Dankzij deze module hebben we meer tijd om echt met onze patiënten bezig te zijn. Omdat de administratie wordt geautomatiseerd, komt er meer tijd vrij voor onderzoeken en voor het bespreken van operaties. Een echte aanrader!'"

Dr. Blanckaert

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over CareConnect Ophthalmologist? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.