CareConnect into.care

De software voor
een efficiënte samenwerking in je woonzorgcentrum

Van administratie tot de zorg zelf: CareConnect into.care vereenvoudigt de samenwerking tussen iedereen in en buiten je woonzorgcentrum.

Ik wil een demo

Voordelen voor iedereen in je woonzorgcentrum

Elektronisch patiëntendossier
Elektronisch patiëntendossier
Volledig geconnecteerd

Probeer CareConnect into.care uit

Benieuwd hoe CareConnect into.care eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect into.care verder verkennen? Neem contact met ons op voor een demo en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

De features van
CareConnect into.care

 

Voor directie, hr & finance

Efficiënte administratie

Dankzij integraties met verschillende hr- en boekhoudtools en connecties met eHealth-diensten ben je in orde met alle BelRAI-verplichtingen en factureer je eenvoudig digitaal.

Heldere rapportering

Via dashboards krijg je een duidelijk zicht op al je data. Zo kan je de werking van je woonzorgcentrum optimaliseren en de zorgkwaliteit verhogen.

Optimale bescherming

De software is makkelijk te implementeren en voldoet aan de GDPR- en ISO-regels. Automatische back-ups en andere veiligheidsmaatregelen beschermen je data optimaal.

Voor hoofdverpleegkundigen

Ontdek Connecting Care

Eenvoudige planning

Via het intuïtieve zorgportaal stel je een digitale zorgplanning voor je team op met duidelijke taken. Zo werk je het papierwerk weg en volg je makkelijk alles op.

Digitale medicatieschema’s

Met het digitale medicatieoverzicht dient je zorgpersoneel de juiste medicatie toe, print je voorschriften uit, volg je de voorraad op en bestel je automatisch bij je apotheek.

Voor verpleeg- en zorgkundigen

Enorm gebruiksgemak

Onze software wordt in no time je gedroomde digitale assistent. Aangezien je volledig digitaal werkt, verlopen briefings en administratie efficiënter en verhoog je de kwaliteit van je bewonerszorg.

Door en voor zorgverleners

CareConnect into.care is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met jouw collega-zorgverleners. De software is dus perfect afgestemd op jouw behoeften.

Mobiel beschikbaar

Via de app-versie heb je overal en op elk toestel toegang tot de gegevens van je bewoners. Zo vink je je taken af en voeg je notities toe in een handomdraai.

Wat je collega’s vinden van CareConnect into.care

"Mede door personeelsschaarste staat de zorgsector aan de vooravond van een noodzakelijke evolutie naar een meer predictief zorgbeleid. Als referenties in de ouderenzorg willen we samen met Corilus de eerste stappen zetten naar een minder medicamenteuze zorg met behulp van artificiële intelligentie. Dat met CareConnect into.care ook het administratieve werk van onze zorgteams teruggeschroefd wordt, is een extra troef. Zo hebben we nog meer tijd om onze bewoners volle aandacht te schenken."

dominiek-beelen
Dominiek Beelen

CEO Korian Benelux

"De samenwerking met Corilus past perfect binnen onze langetermijnvisie. Wij geloven dat de technologie van CareConnect into.care de ideale basis is om andere technologieën aan te koppelen en zo een enorme meerwaarde betekent voor onze bewoners en hun familie, maar ook voor onze medewerkers." Meer weten over het verhaal van Cura-Care en CareConnect into.care? Bekijk hier de video >

dieter verherstraeten
Dieter Verherstraeten-Vanvaerenbergh

Cura-Care

Hoeveel kost CareConnect into.care? 

De prijs hangt heel erg af van verschillende factoren en van uw behoeftes. Uw accountmanager geeft u graag een uitgebreide demo en maakt voor u vrijblijvend een voorstel op maat van uw woonzorgcentrum . 

 
Contacteer uw accountmanager

Vaak gestelde vragen

Heb ik steeds een internetverbinding nodig om de app te gebruiken?

Nee. Voor je jouw zorgronde start, kan je de app laten synchroniseren met de actuele stand van zaken. Wanneer je later terug over een internetverbinding beschikt, kan je opnieuw synchroniseren zodat jouw acties opgeslagen worden. Desondanks is een constante verbinding met het internet wel beter. Daarom raden we je alsnog aan een WiFi, 3G of 4G-netwerk te gebruiken.

 
Ik gebruik al een CRM-systeem en zoek een mobiele applicatie. Kan ik CareConnect into.care integreren?
Indien mogelijk integreren we de databronnen die je al binnen jouw organisatie gebruikt worden. Zoniet, dan schrijven we onze data terug naar die databronnen, of migreren we naar een ander platform. De keuze is aan jou.
 
Is er in de toekomst een BelRai koppeling?

Uiteraard! Net zoals alle wettelijke verplichtingen zullen wij BelRAI tijdig integreren in onze software en u hierover informeren.

Hoeveel kost CareConnect into.care? Toestellen aankopen,... enz.
Ik wil nu al overstappen naar CareConnect, hoe verloopt dat traject?
Welke voordelen hebben cloud-applicaties zoals CareConnect into.care?
Cloud-applicaties zoals into.care laten zorgorganisaties bestanden opslaan, data verwerken en andere systemen op een beveiligde hosted data server plaatsen. Zo kunnen ze efficiënter, beter beveiligd, flexibeler en goedkoper data opslaan en gebruiken.
 
Hoe veilig is CareConnect into.care en voldoet het platform aan de nodige data privacy regels?

Doorheen het hele ontwikkelingsproces wordt veiligheid en privacy in het ontwerp van into.care verwerkt. Zo zijn onze producten van de grond op ontwikkeld om veilig te zijn. We zijn dan ook trots om te kunnen stellen dat into.care volledig GDPR en HIPAA compliant is. Ontdek wat we doen om onze tools en gegevens te beschermen >

Kun je CareConnect into.care linken met een oproepsysteem?

Er kan een koppeling gemaakt worden met het beloproepsysteem, indien uw systeem compatibel is. Bijvoorbeeld Televic is enkel beschikbaar als er een ascom alarmserver tussen zit. Indien niet dan wordt dit mee beschikbaar gemaakt met de API van ons platform einde Q3 2022.

Kunnen er in CareConnect into.care bepaalde files afgeschermd worden die bijvoorbeeld enkel voor sociale dienst zichtbaar zijn? (Conform aandachtspunten in huidige eZorg)

De beheerder bepaalt in CareConnect into.care zelf per gebruikersgroep en per module welke lees- en schrijfrechten er gelden. 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het meest recente nieuws uit de sector? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect into.care wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.