CareConnect Medical Post

Allesomvattende software op maat van huisartsenwachtposten

CareConnect Medical Post is intuïtieve software ontwikkeld voor en door huisartsenwachtposten. Het effect? Efficiënter beheer, minimale administratie.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Intuïtief en op maat

CareConnect Medical Post werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met huisartsenwachtposten en past zo volledig in jouw manier van werken. De software is bovendien heel eenvoudig in gebruik.

Elektronisch patiëntendossier

Modernste webtechnologie

De software is volledig cloudgebaseerd. Dat bespaart je tijd én geld: een eenvoudige pc in de wachtpost volstaat en de installatie en het onderhoud blijven beperkt. Je software is altijd up-to-date en back-ups gebeuren automatisch.

Volledig geconnecteerd

Probeer CareConnect Medical Post uit

Benieuwd hoe CareConnect Medical Post eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

De andere features van CareConnect Medical Post

Eenvoudige tarificatie

De tarificatiemodule is kosteloos geïntegreerd in je software en ondersteunt je bij de registratie van je prestaties en inkomsten. Verzekerbaarheid controleren via MyCareNet, getuigschriften afdrukken … Nagenoeg alles verloopt automatisch.

SumEHRs raadplegen

Huisartsen kunnen een verkort patiëntendossier (SumEHR) beschikbaar maken voor huisartsenwachtposten via Vitalink, zodat je als arts van wacht nog sneller en accurater kan ingrijpen.

Deel informatie met patiënten

Via de integratie met zorgplatform Helena bezorg je veilig en digitaal testresultaten, voorschriften en andere informatie aan je patiënten.

Ontdek Helena Pro
Ontdek onze online agenda

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Meer over onze digitale veiligheid

Deze wachtposten werken reeds met CareConnect Medical Post

 

logo zennevalei
meander
Schermafbeelding 2022-06-17 om 10.47.16
panacea
hawp-2
HAN-niet-uitgevuld-tekst-rechts-kapitalen-2
logo_HWIJW_fill
PDG AGEF-1
HWP Waregem
PDG Mons
PDG Huy
PDG Basse Meuse
HWP Maasland
HWP Kortrijk
HWP Ieper
PDG Fléron
PDG Waremme
PDG Glamo

"CareConnect Medical Post is een heel gebruiksvriendelijk programma met
goede ondersteuning via de helpdesk tijdens het weekend. Samenwerking verloopt super!"

Tania Claeys

Coördinator Wachtpost De Meander vzw

Care Connect Medical Post is erg gemakkelijk in gebruik en heeft alle toepassingen die nodig zijn om onze Wachtpost op een kwalitatieve manier te runnen. Onze suggesties om het programma nog te verbeteren in gebruiksgemak (zowel voor de artsen als voor de achterliggende administratie) worden steeds ter harte genomen en geïmplementeerd waar mogelijk. Tenslotte worden we altijd snel en adequaat verder geholpen door de helpdesk en de medewerkers, zowel tijdens de week als het weekend.”

Liesbeth ok-1
Liesbeth Devreker

Algemeen coördinator Artsenkring Zennevallei vzw

Prijs

In deze prijs zijn hosting, support, btw en alle basisfunctionaliteiten inbegrepen.

CareConnect Medical Post

Bestel CareConnect Medical Post nu

€ 80 per arts/jaar

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect Medical Post werkt zowel op Mac als op Windows. Technisch staan jouw gegevens in de Cloud waardoor je jouw gegevens vanop verschillende toestellen kan raadplegen.

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Wat zijn de voordelen van cloudtechnologie?
Met cloudtechnologie zijn je administratie en patiëntendossiers altijd, overal en op meerdere toestellen beschikbaar. Bovendien hoef je geen vervelende back-ups en upgrades door te voeren.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Medical Post wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.