Marktleider

Corilus is, als toonaangevend medische software provider, op een missie om een slim en efficiënt zorgsysteem te ontwikkelen door zorgverleners, patiënten en belanghebbenden met elkaar te verbinden. 

Unieke positie
in de markt

Corilus maakt software voor alle eerstelijnszorgverleners. Dat wil niet alleen zeggen dat we die markt door en door kennen, maar ook dat we in een unieke positie zitten om zorgverleners dichter bij elkaar te brengen en beter en veiliger met elkaar te laten communiceren. 

Onze klanten zitten verspreid over twaalf landen. Corilus heeft een omzet van ruim 55 miljoen euro per jaar en telt meer dan 500 gespecialiseerde medewerkers in België, Frankrijk en Tunesië. 

Corilus in cijfers

+47,000

KLANTEN

7

LOCATIES

540

MEDEWERKERS

37

JAAR ERVARING

Elektronisch patiëntendossier

Wij verbinden zorgverleners

Connecteer vanuit je software makkelijk met alle eHealth-diensten, maar ook met collega’s, ziekenhuizen, gezondheidsplatformen en andere zorgprofessionals. Dit kunnen we dankzij ons unieke positie in de markt. 

Elektronisch patiëntendossier

De patiënt staat centraal in de zorg

We geloven dat elke patiënt een vlotte medische beleving verdient. En dat is ook waar u, als medische professional, dagelijks naar streeft. Maak kennis met ons patiëntenportaal Helena >

Volledig geconnecteerd

Wij denken verder

eHealth staat niet stil en wij ook niet. Dagelijks staan wij in verbinding met zorgverleners en patiënten en zoeken wij naar oplossingen om morgen, maar ook op lange termijn innovatieve oplossingen uit te werken. 

Volledig geconnecteerd

Samen naar de beste zorg

Vooruit gaan kan enkel als zorgverleners, overheden, softwarebouwers en patiënten met elkaar in dialoog gaan om zo de gezondheidszorg van morgen bouwen. 

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar maken wij software voor zorgverleners, in samenspraak mét zorgverleners. We vinden het belangrijk om te blijven evolueren, om onze software te blijven aanpassen aan uw noden én aan die van uw patiënten of bewoners. We luisteren constant naar onze klanten. Hun leef- en werkomgeving verandert en evolueert immers voortdurend. Daarom organiseren we op regelmatige basis klantmeetings, advies- en productboards, informele bijeenkomsten, ...

De patiënt staat meer en meer centraal

De patiënt van 10 jaar geleden is niet meer de patiënt van vandaag. Mensen willen zelf hun medische gegevens in handen hebben, weten wie meeleest, willen inspraak hebben. Op die veranderende wereld spelen wij in. 

Om onze groei te blijven doorzetten, zijn wij constant op zoek naar sterke profielen. Bekijk onze vacatures >

Nieuws

Meer weten over onze software of onze connecting care projecten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?