CareConnect General Practitioner

De nieuwste generatie software voor huisartsen

CareConnect General Practitioner is het meest moderne softwarepakket voor huisartsen. Vereenvoudig je administratie en maak zo meer tijd voor je patiënten.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Eenvoudig dossierbeheer

Deze software is gebouwd om snel en overzichtelijk in medische dossiers te werken. Ze zijn altijd en op elk toestel beschikbaar voor jou en iedereen met wie je samenwerkt.

Elektronisch patiëntendossier

Snel en betrouwbaar

Dankzij automatische back-ups en updates en de nieuwste antivirussoftware zijn je data altijd actueel en beveiligd.

Volledig geconnecteerd
pharmacist

Probeer CareConnect General Practitioner uit

Benieuwd hoe CareConnect General Practitioner eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect General Practitioner verder verkennen? Neem contact met ons op voor een demo en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

De andere features van CareConnect General Practitioner

Gehomologeerd pakket

De software is volledig gehomologeerd. Alle eHealth-functionaliteiten zijn geïntegreerd, waardoor je zo goed als automatisch aanspraak maakt op de praktijkpremie.

Ontdek CareConnect Go Visit
Meer over de tarificatiemodule
Meer over Helena
Ontdek Helena Pro
Ontdek onze online agenda
Ontdek ons telesecretariaat

Slimme statistieken

Bied je patiënten een duidelijk zicht op hun gezondheidssituatie en zet in op preventieve zorg op basis van heldere statistieken.

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Wat je collega’s vinden van CareConnect General Practitioner

“Voor mij is CareConnect Practitioner dagelijks tijdbesparend. Het programma is heel intuïtief en overal raadpleegbaar. De synchronisatie en back-up gebeurt automatisch. Met CareConnect  Practitioner heb ik  meer tijd voor een goede zorg voor mijn patiënten door minder administratie.'"

Dokter Avet

HAP Rozemarijn, Gent

“Alle gegevens zijn overal beschikbaar, zo kan ik ook op huisbezoek het dossier van mijn patiënt controleren en aanvullen. Als ik een vraag stel aan de helpdesk, krijg ik vrijwel meteen het antwoord dat ik zoek en kan ik snel weer verder met mijn werk.”

Dr. Nele De Keersmaecker

Sint-Truiden

“Om de patiënt de beste zorg te garanderen, moeten zorgverleners meer met elkaar samenwerken. We moeten ons als een hecht team rond de patiënt scharen. En in dat team speelt de huisarts een sleutelrol, met eHealth als centrale tool, dankzij CareConnect Practitioner.” 

Dr. Peter Muylaert

HAP De Rotonde, Merelbeke

“Met performante software worden de administratieve verplichtingen een pak lichter. Ik kan mijn collega-huisartsen alleen maar aanraden om de digitale stap zo snel mogelijk te zetten. En een duidelijk geordend elektronisch medisch dossier komt ongetwijfeld ook de kwaliteit van onze geneeskunde ten goede.” 

Dr. Geert Cologne

Heist-op-den-Berg

Prijs

In deze prijs zijn hosting, support, btw en alle basisfunctionaliteiten inbegrepen. De communicatiemodule Helena Pro en de geavanceerde tarificatiemodule zijn eveneens inbegrepen.

CareConnect General Practitioner

Tip: met de praktijkpremie dek je een deel van je kosten.

Bestel CareConnect General Practitioner nu

vanaf € 207,52/maand

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect General Practitioner werkt zowel op Mac als op Windows. Technisch staan jouw gegevens in de Cloud waardoor je jouw gegevens vanop verschillende toestellen kan raadplegen.

Heb ik met CareConnect General Practitioner recht op de praktijkpremie?

Ja, CareConnect General Practitioner is gehomologeerd en zet steeds in op het snel inspelen op de vragen/verplichtingen van de overheid op eHealth-vlak. Met de ingebouwde praktijkpremie assistent heb je ook onmiddellijk een gedetailleerd beeld van waar je al staat met het behalen van de praktijkpremie.

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Wat zijn de voordelen van cloudtechnologie?
Met cloudtechnologie zijn je administratie en patiëntendossiers altijd, overal en op meerdere toestellen beschikbaar. Bovendien hoef je geen vervelende back-ups en upgrades door te voeren.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect General Practitioner wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.