CareConnect Essential

Software voor  paramedici

CareConnect Essential biedt alle noodzakelijke tools voor paramedici. Beheer eenvoudig patiënten dossiers, communiceer en werk samen met collega's (zoals huisartsen) in alle eenvoud.

Ben je op zoek naar een tool om enkel te communiceren met andere zorgverleners? Kijk dan eens naar Helena Pro.

 

Ik wil een demo

De essentiële software voor  paramedici

Group 857

Elektronisch patiëntendossier

Beheer en bewaar je patiëntengegevens in veilige digitale dossiers. Zo vind je altijd en overal je data terug en deel je ze eenvoudig met patiënten en andere zorgverleners.

file (2)

Snel en betrouwbaar

Dankzij automatische back-ups, updates en antivirussoftware zijn je systeem en patiëntengegevens altijd up-to-date en beveiligd.

Volledig geconnecteerd

Maak kennis met CareConnect Essential

Benieuwd hoe CareConnect Essential eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

HubSpot Video

De andere features van CareConnect Essential

Samenwerken met collega-zorgverleners

Communiceer veilig over patiënten en werk vlot samen met collega-zorgverleners (zoals vb. huisartsen). Alles met het oog op veiligheid en respect voor de privacy van patiënten. Zo bepaal je zelf wie welke patiënteninformatie al dan niet mag zien door collega's.

Meer over Helena

Online back-up en beveiliging

CareConnect Essential voldoet aan strenge digitale veiligheidsnormen. Met automatische back-ups, continue monitoring en antivirussoftware beveilig je je medische dossiers optimaal.

Ontdek ons telesecretariaat
Ontdek Helena Pro Calendar

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Prijs

In deze prijs zijn hosting, support, btw en alle basisfunctionaliteiten inbegrepen.

CareConnect Essential

Alle basisfeatures en voordelen van een EMD voor paramedici

  • Volwaardig patiëntendossier
  • Veilig communiceren via Helena Pro Communication 
  • eHealth-connecties (MyCareNet, Vitalink …)

  • Online agenda-koppeling (optionele module) - binnenkort beschikbaar
Start nu 30 DAGEN GRATIS met CareConnect Essential

 

47,80 euro/maand

Probeer 30 dagen GRATIS

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect Essential werkt zowel op Mac als op Windows. Technisch staan jouw gegevens in de Cloud waardoor je jouw gegevens vanop verschillende toestellen kan raadplegen. Je kan kiezen om CareConnect Essential vanuit je browser te gebruiken of als applicatie te installeren op jouw computer.

Heb ik met CareConnect Essential recht op de praktijkpremie?

Helaas bestaat er vanuit de overheid nog niets zoals een telematica- of praktijkpremie voor paramedici. Al onze CareConnect pakketten voor andere type zorgverleners zijn gehomologeerd. Dankzij deze ervaring kunnen we snel inspelen op de vragen/verplichtingen van de overheid op eHealth-vlak. Indien dit van toepassing wordt voor paramedici, ben je met onze software alvast goed voorbereid.

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Wat zijn de voordelen van cloudtechnologie?
Met cloudtechnologie zijn je administratie en patiëntendossiers altijd, overal en op meerdere toestellen beschikbaar. Bovendien hoef je geen vervelende back-ups en upgrades door te voeren.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Essential wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.