CareConnect Pharmacist

De digitale assistent van een moderne apotheek

CareConnect Pharmacist is dé software-oplossing voor kleine, grote en groepsapotheken. Vereenvoudig en optimaliseer je apotheekbeheer en maak meer tijd voor je patiënten.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Slim apotheekbeheer

CareConnect Pharmacist ondersteunt je stockbeheer en administratie op een semiautomatische manier. Zo win je tijd en kan je je focussen op de zorg van je patiënten.

molecular

Volledig geconnecteerd

Connecteer gemakkelijk met e-Health platformen zoals Recip-e en Vitalink, collega-apothekers en andere zorgverleners, én met patiënten via het zorgplatform Helena.

Elektronisch patiëntendossier
Volledig geconnecteerd

Corilus verrijkt jouw apotheeksoftware met extra functionaliteiten

CareConnect Pharmacist wordt nog meer dé digitale assistent van de moderne apotheek want deze 6 extra functionaliteiten zitten vanaf nu standaard in jouw pakket en zijn dus inbegrepen in de basisprijs.

 

Pharma digibundel NL 1

Probeer CareConnect Pharmacist uit

Benieuwd hoe CareConnect Pharmacist eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect Pharmacist verder verkennen? Neem contact met ons op voor advies op maat of een gepersonaliseerde demo op maat van jouw praktijk!

De features van CareConnect Pharmacist

Ontdek PharmaCare
Ontdek Helena Pro

Link met webshop & robot

De koppeling naar de gekende robotleveranciers 
(zowel muur- als afleverrobot) en de integratie met een webshop zit standaard in CareConnect Pharmacist.

Ontdek Progenda

Integratie Medipim

De meest uitgebreide online database van 
geneesmiddelen, parafarmacie en cosmetica-
producten wordt voortaan geïntegreerd in 
onze software waardoor jij beschikt over de 
productafbeeldingen en bijkomende documentatie.

Stockconsultatie bij groothandel

Via een eenvoudige knop bekijk je in één oogopslag de beschikbaarheid van één of meerdere producten, in de gewenste hoeveelheid, bij jouw verschillende groothandels. 

Meer over onze digitale veiligheid
Meer over onze coachingstrajecten

Intuïtieve gebruikservaring

Werklijsten, nota’s, herinneringen, slim zoeken en alle nodige integraties in een heldere interface. Deze software is gebouwd om snel en overzichtelijk te werken.

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Wat je collega’s vinden van CareConnect Pharmacist

“Het beroep van apotheek verandert voortdurend. Evoluties zoals het gedeeld farmaceutisch dossier en het elektronisch geneesmiddelenvoorschrift garanderen een betere zorg voor patiënten, maar als apotheker betekent het wel telkens een omschakeling. CareConnect Pharmacist houdt een vinger aan de pols en loodst ons op een gebruiksvriendelijke manier door die nieuwe features.”

Lees het volledige verhaal van Apotheek Develter >

Marlies Develter

Apotheker

Prijs

CareConnect Pharmacist

De prijs hangt heel erg af van verschillende factoren en van je behoeftes. Jouw accountmanager geeft je graag een uitgebreide demo en maakt vrijblijvend een voorstel op maat van jouw apotheek. 

 

Vraag een offerte op maat

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Pharmacist wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.