Een vlotte medische beleving voor elke patiënt

Over ons

Corilus is, als toonaangevend medische software provider, op een missie om een slim en efficiënt zorgsysteem te ontwikkelen door zorgverleners, patiënten en belanghebbenden met elkaar te verbinden 

 

 

 
 

Wie zijn we?

We houden van wat we doen, en dat blijkt. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring kennen we de sector als onze broekzak. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen onze uiterste best voor elk project dat we op ons nemen.

We geloven dat elke patiënt een vlotte medische beleving verdient. En dat is ook waar u, als medische professional, dagelijks naar streeft.

Software op maat van medische professionals

Wij leveren de allerbeste diensten in onze sector. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste en de tevredenheid van zorgverleners staat bij ons voorop. Wij willen onze klanten helpen om hun patiënten, klanten en bewoners de allerbeste zorg te verlenen.

We luisteren constant naar onze klanten. Hun leef- en werkomgeving verandert en evolueert immers voortdurend. Daarom organiseren we op regelmatige basis klantmeetings, advies- en productboards, informele bijeenkomsten, ...

Waar hebben ze het over? Welke woorden gebruiken ze om hun pijnpunten te beschrijven? Hoe gebruiken ze de Corilus- producten of diensten? Wat zouden ze graag kunnen doen met hun software? Het is verbazingwekkend wat we leren door naar onze klanten te luisteren en te overleggen.

ONZE WAARDEN

Waar Corilus voor staat

Neem verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid

Iedereen maakt fouten, maar wat wij belangrijk vinden is dat onze collega's problemen erkennen en oplossingen zoeken.

 Wees flexibel


Wees flexibel

Wij durven veranderen. We gaan graag uitdagingen aan en kijken steeds met optimisme naar nieuwe projecten.

 Groeiende expertise


Groeiende expertise

Onze markt is constant in ontwikkeling en wij verwachten hetzelfde van onze medewerkers. Wij investeren in onze mensen, zodat we samen kunnen groeien en inspireren.

 

 Schouder aan schouder

Schouder aan schouder

Zonder collega's komen we nergens. We houden van samenwerken, ook over verschillende teams heen. Wij ondersteunen elkaar.

 

De klant staat centraal

De klant staat centraal

Bij alles wat we ontwikkelen of naar de markt brengen houden we onze klant in het achterhoofd. We handelen steeds professioneel en proberen meerwaarde te creëren.

 
 

Blijf jezelf

Blijf jezelf

We zijn in elke situatie onszelf. We houden van open communicatie en houden onze voeten op de grond.


Wil je meebouwen aan de toekomst van Healthcare?

Wij zijn steeds op zoek naar gedreven collega's. Wil jij deel uitmaken van het Corilus team, neem dan zeker een kijkje op onze jobsite.  

Bekijk onze vacatures