Over Corilus

Een vlotte medische beleving voor elke patiënt

Corilus is, als toonaangevend medische software provider, op een missie om een slim en efficiënt zorgsysteem te ontwikkelen door zorgverleners, patiënten en belanghebbenden met elkaar te verbinden

Wie zijn we?

We houden van wat we doen, en dat blijkt. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring kennen we de sector als onze broekzak. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen onze uiterste best voor elk project dat we op ons nemen.

We geloven dat elke patiënt een vlotte medische beleving verdient. En dat is ook waar u, als medische professional, dagelijks naar streeft.

Bekijk onze oplossingen

Software op maat van medische professionals

Wij leveren de allerbeste diensten in onze sector. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste en de tevredenheid van zorgverleners staat bij ons voorop. Wij willen onze klanten helpen om hun patiënten, klanten en bewoners de allerbeste zorg te verlenen.

Connecting Care: klaar voor de toekomst

De focus op de eerstelijns gezondheidszorg neemt snel toe door de vergrijzing van de bevolking, het stijgend aantal chronische ziektes, nieuwe zorgberoepen, …

Samenwerking tussen de patiënt, de eerstelijns zorgverleners en de ziekenhuizen wint steeds aan belang.

Medische professionals maken dagelijks gebruik van onze communicatiesoftware die gegevensdeling tussen eerstelijnsactoren, labo’s, mutualiteiten, RIZIV en ziekenhuizen, volledig secuur ondersteunt. Zo is MyCareNet volledig geïntegreerd in onze software voor apothekers, verpleegkundigen, artsen en tandartsen. Het Gedeeld Farmaceutisch Dossier, Vitalink, Recip-e, Hoofdstuk IV, eHealthBox,… zijn maar enkele voorbeelden van projecten die wij volledig ondersteunen.

eHealth diensten worden steeds belangrijker en vormen een dagelijkse realiteit voor medische zorgverleners en hun patiënten.

De klant staat centraal

We luisteren constant naar onze klanten. Hun leef- en werkomgeving verandert en evolueert immers voortdurend. Daarom organiseren we op regelmatige basis klantmeetings, advies- en productboards, informele bijeenkomsten, ...

Waar hebben ze het over? Welke woorden gebruiken ze om hun pijnpunten te beschrijven? Hoe gebruiken ze de Corilus- producten of diensten? Wat zouden ze graag kunnen doen met hun software? Het is verbazingwekkend wat we leren door naar onze klanten te luisteren en te overleggen.

Onze verantwoordelijkheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van essentieel belang voor wie we zijn als Corilus. Onze 8 pijlers zorgen ervoor dat we ons houden aan de hoogste normen op het gebied van ethisch gedrag, milieuduurzaamheid, gegevensbeveiliging en meer.

Uitmuntende service
Gezondheid & Veiligheid
Sociaal engagement
Open interne & externe communicatie
Integriteit en transparantie
Verantwoord omgaan met het milieu
Behoud van goed bedrijfsbeheer
Focus op resultaat

Corilus in Cijfers

+40.000
klanten
6
locaties
430
werknemers
23
jaar actief

ONZE WAARDEN

Waar Corilus voor staat

Neem verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid

Iedereen maakt fouten, maar wat wij belangrijk vinden is dat onze collega's problemen erkennen en oplossingen zoeken.

Wees flexibel

Wees flexibel

Wij durven veranderen. We gaan graag uitdagingen aan en kijken steeds met optimisme naar nieuwe projecten.

Groeiende expertise

Groeiende expertise

Onze markt is constant in ontwikkeling en wij verwachten hetzelfde van onze medewerkers. Wij investeren in onze mensen, zodat we samen kunnen groeien en inspireren.

Schouder aan schouder

Schouder aan schouder

Zonder collega's komen we nergens. We houden van samenwerken, ook over verschillende teams heen. Wij ondersteunen elkaar.

De klant staat centraal

De klant staat centraal

Bij alles wat we ontwikkelen of naar de markt brengen houden we onze klant in het achterhoofd. We handelen steeds professioneel en proberen meerwaarde te creëren.

Blijf jezelf

Blijf jezelf

We zijn in elke situatie onszelf. We houden van open communicatie en houden onze voeten op de grond.

Wil je meebouwen aan de toekomst van Healthcare?

Wij zijn steeds op zoek naar gedreven collega's. Wil jij deel uitmaken van het Corilus team? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Meer over werken bij Corilus