CareConnect Physiotherapist

De nieuwste generatie software voor je kinepraktijk

CareConnect Physiotherapist is de onmisbare digitale assistent voor je kinepraktijk. Regel snel en eenvoudig je administratie en connecteer veilig met eHealth-diensten, je collega’s en je patiënten, ook mobiel.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt 

Elektronisch patiëntendossier

Eenvoudige administratie

Papier is passé. Hou online je patiëntendossiers bij, factureer rechtstreeks vanuit je software en mis geen enkele terugbetaling.

Elektronisch patiëntendossier

Snel en betrouwbaar

Dankzij automatische back-ups, updates en antivirussoftware zijn je systeem en patiëntengegevens altijd up-to-date en beveiligd.

Volledig geconnecteerd
Volledig geconnecteerd

Probeer CareConnect Physiotherapist uit

Benieuwd hoe CareConnect Physiotherapist eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect Physiotherapist verder verkennen? Neem contact met ons op voor advies op maat of een gepersonaliseerde demo op maat van jouw praktijk!

laptop-mockup-of-a-macbook-air-over-transparent-background-4

 

Hoe verloopt de overstap naar CareConnect Physiotherapist?
Onze collega's vertellen je er alles over >

De andere features van CareConnect Physiotherapist

eHealth-integratie

Via eAgreement volg je makkelijk online je aanvragen tot terugbetaling op bij de mutualiteiten. Ook factureren doe je eenvoudig digitaal via eFact.

Meer over onze digitale veiligheid
Ontdek Helena Pro

Door en voor kinesisten

Onze software is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met jouw collega-kinesitherapeuten. Hij is dus perfect afgestemd op jouw behoeften.

Gehomologeerd pakket

De software is volledig gehomologeerd. Zo kan je als geconventioneerd kinesitherapeut de telematicapremie gebruiken voor de aankoop van je software.

Op Windows en Mac

Of je nu via Windows, Mac of een mobiel apparaat werkt: CareConnect Physiotherapist draait op om het even welk toestel.

Intuïtieve gebruikservaring

Werklijsten, nota’s, herinneringen, slim zoeken en alle nodige integraties in een heldere interface. Deze software is gebouwd om snel en overzichtelijk te werken.

Ontdek Progenda

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Wat je collega’s vinden van CareConnect Physiotherapist

“Ik verlangde naar toekomstgerichte software: een applicatie die niet alleen up-to-date is met bestaande toepassingen, maar ook klaar is voor de innovaties die eraan komen. Want naast digitale patiëntendossiers, online agenda’s, eHealth en cloudoplossingen, blijven er nieuwe toepassingen bijkomen. Dat vond ik allemaal in CareConnect Physiotherapist.”

Lees het volledige verhaal van Eric > 

Eric Schenk

Kinesitherapeut

Prijs

In onze basisprijs zijn hosting, support en btw inbegrepen.

CareConnect Physiotherapist

Geniet van 25% korting vanaf 2 gebruikers en 50% korting vanaf 4 gebruikers.
Bekijk ons speciale aanbod voor startende kinesitherapeuten. 

Bestel CareConnect Physiotherapist nu

€70,6/maand

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect Physiotherapist werkt zowel op Mac als op Windows. Technisch staan jouw gegevens in de Cloud waardoor je jouw gegevens vanop verschillende toestellen kan raadplegen.

Heb ik met CareConnect Physiotherapist recht op de telematicapremie?

Ja, CareConnect Physiotherapist is gehomologeerd en zet steeds in op het  snel inspelen op de vragen/verplichtingen van de overheid op eHealth-vlak. 

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Wat zijn de voordelen van cloudtechnologie?
Met cloudtechnologie zijn je administratie en patiëntendossiers altijd, overal en op meerdere toestellen beschikbaar. Bovendien hoef je geen vervelende back-ups en upgrades door te voeren.
Zijn jullie klaar voor eHealth bij kinesiherapeuten?

Absoluut! eHealth is onze expertise, waar wij echt in uitblinken. Eerder hebben wij al bij tal van al van andere zorgverleners (huisartsen, specialisten, apothekers, verpleegkundigen,...) begeleid doorheen het eHealth-proces, we twijfelen er dan ook niet aan dat we dat ook voor u kunnen. Leer meer over onze connecting care aanpak waar we zorgverleners met elkaar verbinden >

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf u in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Physiotherapist wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.