CareConnect Essential

Software voor  psychologen

CareConnect Essential biedt alle noodzakelijke tools voor psychologen. Beheer eenvoudig patiënten dossiers, communiceer en werk samen met collega's in alle eenvoud.

Ben je op zoek naar een tool om enkel te communiceren met andere zorgverleners? Kijk dan eens naar Helena Pro.

 

Ik wil een demo

De essentiële software voor  psychologen

Group 857

Elektronisch patiëntendossier

Beheer en bewaar je patiëntengegevens in veilige digitale dossiers. Zo vind je altijd en overal je data terug en deel je ze eenvoudig met patiënten en andere zorgverleners.

Volledig geconnecteerd
file (2)

Snel en betrouwbaar

Dankzij automatische back-ups, updates en antivirussoftware zijn je systeem en patiëntengegevens altijd up-to-date en beveiligd.

De belangrijkste functionaliteiten uitgelicht

screenrun-03-08-2024-14-54-56

Overzicht patiënten en dossiers

Al jouw patiënten in een handig en intuïtief overzicht. Nieuwe patiënten voeg je eenvoudig toe via eID, of eventueel handmatig.

screenrun-03-08-2024-15-15-45

Journaal raadplegen en bijhouden

Houd het verslag en de diagnose van de contactmomenten met jouw patiënten centraal en chronologisch bij in het journaal.

screenrun-03-08-2024-16-06-40

Communiceer met collega's en patiënten

Raadpleeg jouw eHealthbox rechtstreeks vanuit de toepassing. Communiceer rechtstreeks met collega-zorgverleners en met jouw patiënt. Maak gebruik van gestandaardiseerde berichten en vind makkelijk zorgverleners via de zoekfunctie.

screenrun-03-08-2024-15-40-44

Doelstellingen bijhouden en opvolgen

Behoud overzicht op het zorgtraject van jouw patiënt. Welke doelstellingen zijn behaald of dienen opgevolgd te worden? En welke nieuwe doelen staan klaar...

screenrun-03-08-2024-15-59-33

Parameters registreren

Volg eenvoudig de parameters van jouw patiënten op. Bekijk de historiek en evolutie. En voeg nieuwe waarden toe.

CareConnect Essential in beeld

Benieuwd hoe CareConnect Essential eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

De andere features van CareConnect Essential

Meer over Helena

Samenwerken met collega-zorgverleners

Communiceer veilig over patiënten en werk vlot samen met collega-zorgverleners (zoals vb. psychiaters of artsen). Alles met het oog op veiligheid en respect voor de privacy van patiënten. Zo bepaal je zelf wie welke patiënteninformatie al dan niet mag zien.

Online back-up en beveiliging

CareConnect Essential voldoet aan strenge digitale veiligheidsnormen. Met automatische back-ups, continue monitoring en antivirussoftware beveilig je je medische dossiers optimaal.

Ontdek ons telesecretariaat
Ontdek Helena Pro Calendar

Optimale ondersteuning

Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij ons ervaren Customer Support-team.

Prijs

In deze prijs zijn hosting, support, btw en alle basisfunctionaliteiten inbegrepen.

CareConnect Essential

Alle basisfeatures en voordelen van een EMD voor psychologen

  • Online agenda-koppeling (optionele module) - binnenkort beschikbaar
Start nu 30 DAGEN GRATIS met CareConnect Essential

 

48,71 euro/maand

Probeer 30 dagen GRATIS

Vaak gestelde vragen

Op welke toestellen kan ik de applicatie gebruiken?

CareConnect Essential werkt zowel op Mac als op Windows. Technisch staan jouw gegevens in de Cloud waardoor je jouw gegevens vanop verschillende toestellen kan raadplegen. Je kan kiezen om CareConnect Essential vanuit je browser te gebruiken of als applicatie te installeren op jouw computer.

Heb ik met CareConnect Essential recht op de praktijkpremie?

Helaas bestaat er vanuit de overheid nog niets zoals een telematica- of praktijkpremie voor psychologen. Al onze CareConnect pakketten voor andere type zorgverleners zijn gehomologeerd. Dankzij deze ervaring kunnen we snel inspelen op de vragen/verplichtingen van de overheid op eHealth-vlak. Indien dit van toepassing wordt voor psychologen, ben je met onze software alvast goed voorbereid.

Zijn mijn gegevens bij jullie in goede handen?

Absoluut! Veiligheid van onze gegevens en onze applicaties dragen wij hoog in het vaandel. Lees er alles over op onze op onze webpagina's over Quality & Compliance > 

Wat zijn de voordelen van cloudtechnologie?
Met cloudtechnologie zijn je administratie en patiëntendossiers altijd, overal en op meerdere toestellen beschikbaar. Bovendien hoef je geen vervelende back-ups en upgrades door te voeren.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Essential wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.