CareConnect General Practitioner

Uw EMD voor de toekomst!
Moderne en intuïtieve software voor huisartsen


Als toonaangevende software voor artsen streeft CareConnect General Practitioner ernaar kwalitatieve patiëntenzorg te faciliteren in een evoluerend zorglandschap door een applicatie aan te bieden die excelleert in eenvoud en kwaliteit.

CareConnect General Practitioner is meer dan een EMD! 
 
Het is een hedendaags digitaal zorgdossier dat volledig klaar is om u gebruik te laten maken van alle eHealth-functionaliteiten. Deze zijn in CareConnect General Practitioner optimaal en eenvoudig geïntegreerd, waardoor uw administratieve last zal verminderen. Daarnaast blijft CareConnect General Practitioner u uiteraard optimaal ondersteunen in uw dagelijkse werking, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw patiënten.

Contacteer ons of vraag een demo aan

 

Maak kennis met CareConnect General Practitioner


Waarom kiezen voor CareConnect General Practitioner?

download (4)

Meer tijd voor uw patiënt

Op een uiterst eenvoudige manier al uw patiënten-gegevens beheren. Automatische updates en offline werken.

download (1)-15

Maximale premies

Op basis van het effectief gebruik van uw EMD kan u volgens de nieuwe telematicaregeling een premie ontvangen in slechts enkele muisklikken.

download (1)-3

100% cloud based

Geen dure investeringen in servers. CareConnect General Practitioner werkt volledig in de cloud. Alle patiëntengegevens worden bewaard volgens de hoogste beveiligingsstandaard.

download-17

Marktleider

CareConnect General Practitioner wordt gebruikt door meer dan 65% van de Belgische huisartsen. Het is daarmee de toonaangevende en meest complete huisartsen software op de markt.

CareConnect General Practitioner in de praktijk

eHealth functionaliteiten

download (1)-13

Elektronische facturatie

Met de tarificatiemodule in CareConnect General Practitioner gaat de facturatie vlot en eenvoudig. En worden uw patiënten sneller terugbetaald.

Meer over elektronische facturatie →

download (1)-7

Medicatiebewaking

De module controleert systematisch of uw patiënt een bepaald geneesmiddel veilig en effectief kan gebruiken. 

download-12

eHealth op huisbezoek

Met CareConnect Go Visit heeft u vanop uw tablet of smartphone direct toegang tot het volledige dossier van uw patiënten. Altijd en overal.

blob

Communiceren met patiënten

Dankzij Helena optimaliseert u uw dagelijkse consultaties en verloopt efficiënter de verdere opvolging van patiënten en afhandeling .

Helena voor huisartsen →

Wat zeggen uw collega's over CareConnect General Practitioner?

Dr Avet
“Voor mij is CareConnect Practitioner dagelijks tijdbesparend. Het programma is heel intuïtief en overal raadpleegbaar. De synchronisatie en back-up gebeurt automatisch. Met CareConnect  Practitioner heb ik  meer tijd voor een goede zorg voor mijn patiënten door minder administratie.'”
Dr. Avet HAP Rozemarijn, Gent
Dr Nele De Keersmaecker
“Alle gegevens zijn overal beschikbaar, zo kan ik ook op huisbezoek het dossier van mijn patiënt controleren en aanvullen. Als ik een vraag stel aan de helpdesk, krijg ik vrijwel meteen het antwoord dat ik zoek en kan ik snel weer verder met mijn werk.”
Dr. Nele De Keersmaecker Sint-Truiden
Dr Peter Muylaert
“Om de patiënt de beste zorg te garanderen, moeten zorgverleners meer met elkaar samenwerken. We moeten ons als een hecht team rond de patiënt scharen. En in dat team speelt de huisarts een sleutelrol, met eHealth als centrale tool, dankzij CareConnect Practitioner.” 
Dr. Peter Muylaert HAP De Rotonde, Merelbeke
Dr Geert Cologne
“Met performante software worden de administratieve verplichtingen een pak lichter. Ik kan mijn collega-huisartsen alleen maar aanraden om de digitale stap zo snel mogelijk te zetten. En een duidelijk geordend elektronisch medisch dossier komt ongetwijfeld ook de kwaliteit van onze geneeskunde ten goede.” 
Dr. Geert Cologne Heist-op-den-Berg

Bent u geïnteresseerd in CareConnect General Practitioner of hebt u vragen?

Wij helpen u graag verder!

CONTACTEER ONS

Corilus NV
Gent Zuiderpoort, Atrium 
Gaston Crommenlaan 4 
9050 Gent
 
Tel. Algemeen: +32 (0)9 325 93 93