CareConnect Midwife

De complete en intuïtieve software voor zelfstandige vroedvrouwen

CareConnect Midwife is de ideale compagnon de route voor zelfstandige vroedvrouwen. Registreer al je huisbezoeken in een handomdraai, vereenvoudig je facturatie en beperk zo je administratie.

Ik wil een demo

De meest volledige software op de markt

file (2)

Overal beschikbaar

Je hebt overal en op elk toestel toegang tot CareConnect Midwife. Raadpleeg tijdens je huisbezoeken je dossiers en vul ze meteen aan. Geen administratie meer achteraf!

 

Elektronisch patiëntendossier

Hoogste gebruikscomfort

CareConnect Midwife is heel intuïtief in gebruik. Je volgt verschillende zwangerschapsfases gemakkelijk mee op en brengt eventuele risicofactoren in kaart.

Volledig geconnecteerd

De andere features van CareConnect Midwife

Snel en betrouwbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar en up-to-date in de cloud. Ook back-ups en updates van je software gebeuren volledig automatisch.

Eenvoudige facturatie

Op basis van je registraties berekent CareConnect Midwife automatisch wat je mag aanrekenen. Zo voer je makkelijk in één keer je volledige maandelijkse facturatie door.

Digitale veiligheid

CareConnect Midwife voldoet aan strenge digitale veiligheidsnormen. Met automatische back-ups, continue monitoring en antivirussoftware beveilig je je patiëntengegevens optimaal.

Telematicapremie

Krijg (een deel van) uw software terugbetaald dankzij de telematica bonus. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar de website van het RIZIV.

"CareConnect Midwife is een leidraad voor kwalitatieve zorg.

CareConnect Midwife (vroeger Emergentis) zorgt voor: een pre- en postnataal overzicht van de belangrijkste zaken die nodig zijn bij de begeleiding van een (aanstaande) moeder, een vlotte tarificatie, een intuïtieve en makkelijk te gebruiken software bij de patiënt ter plaatse, volledigheid : aan de hand van de GVO overzichtstabel wordt geen enkele informatie over het hoofd gezien, evolutie : opmerkingen en verbeteringen voor de vroedvrouw worden indien mogelijk aangepast of doorgevoerd."

Delfien
Delphine Platteeuw

Vroedvrouw Torhout

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over CareConnect Midwife? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.