CareConnect Pharmacy Group

De softwareoplossing om meerdere apotheken efficiënt te beheren 

CareConnect Pharmacy Group speelt in op de noden van gegroepeerde apotheken en coöperatieven en leidt de groepsaankoop in goede banen voor zowel occasioneel gegroepeerde zelfstandige apotheken als voor apotheken die deel uitmaken van een groep.

Ik wil een demo

Group 912

Tijdsefficiëntie

Group 932

Kostenbesparing

Group 943

Hogere marges

Group 995

Controle

test

De softwareoplossing om meerdere apotheken efficiënt te beheren

Group 918

Aankoopbeheer

Met CareConnect Pharmacist Group heb je per gamma / leverancier onmiddellijk een gegroepeerd overzicht per deelnemende apotheek van de belangrijkste indicatoren, namelijk de verkoopstatistieken, de totale voorraad, de beschikbare voorraad (verkoopbare voorraad) en openstaande bestellingen.

Daarenboven

 • maakt de software op basis van deze gegevens een bestelvoorstel aan per apotheek.
 • beschikken dankzij CareConnect Pharmacy Group alle apothekers over de real-time voorraden in de verschillende apotheken.
 • zal het programma op groepsniveau ook een voorstel doen voor herverdeling van artikelen tussen de verschillende apotheken in functie van de verkoopstatistieken en overstocks.
Group 898

Commercieel beheer

CareConnect Pharmacy Group helpt je met volgende uitdagingen:

 • Marketing via onder andere het centraal beheer van kortingen, kortingskaarten, het plannen van promoties.
 • Farmaceutische zorg via hulp bij adviezen en geassocieerde verkopen & artikelen te linken aan één of meerdere sleutelwoorden.
 • Directe communicatie tijdens aflevering om allerlei productinformatie te delen met je apothekers.
 • Een uniform beleid voeren inzake eigen diverse producten en groepsprijzen voor alle apotheken of voor een subgroep van apotheken.
Group 938

Opvolging en rapportering

Met CareConnect Pharmacy Group beschik je over een software die jou al de noodzakelijke rapporten aanlevert om jouw apotheken efficiënt te beheren, te analyseren en de evoluties op te volgen. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Boekhoudkundige rapporten (kunnen automatisch naar jouw boekhouder verstuurd worden op vaste tijdstippen)
 • Statistieken zoals verkopen, klantbezoeken, …
 • Overzicht van de openstaande schulden, tarificatie,….
 • Analyses klantbezoeken en rentabiliteit
 • Korting op verkopen (promoties, kortingen, kortingsbonnen)
Group 920

Operationeel en gebruikersbeheer

De configuratie van CareConnect Pharmacy Group heb je zelf in de hand. Zo kan zowel jouw centrale als de apotheeksoftware volledig geparametreerd worden naar je gebruiksbehoeften en die van je apotheken. Zo stel je éénmalig in hoe je precies wenst dat de software werkt en je stuurt deze instellingen direct door naar de apotheken. Via CareConnect Pharmacy Group:

 • beheer je centraal de parameters van alle apotheken,
 • creër je de gewenste rollen en toegangsrechten van alle personeelsleden,
 • beschik je over gebruiksvriendelijk toegangsbeheer en complete traceerbaarheid.

Probeer CareConnect Pharmacy Group uit

Benieuwd hoe CareConnect Pharmacy Group eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect Pharmacy Group verder verkennen? Neem contact met ons op voor advies op maat of een gepersonaliseerde demo op maat van jouw officina!

Prijs

CareConnect Pharmacy Group

De prijs is opgebouwd uit een deel gebruiksrecht en een deel hosting. Jouw accountmanager geeft je graag een uitgebreide demo en maakt vrijblijvend een voorstel op maat van jouw apotheek. 

Vraag een offerte op maat

Ontdek ook CareConnect Pharmacist!

CareConnect Pharmacist is dé software-oplossing voor kleine, grote en groepsapotheken. Vereenvoudig en optimaliseer je apotheekbeheer en maak meer tijd voor je patiënten.

Benieuwd hoe CareConnect Pharmacist eruitziet? In deze video krijg je alvast een sneakpeek van de software en zetten we de belangrijkste features op een rij.

CareConnect Pharmacist verder verkennen? Neem contact met ons op voor advies op maat of een gepersonaliseerde demo op maat van jouw officina!

Nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de sector? Lees hieronder onze meest recente blogartikels of schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees steeds als eerste op de hoogte. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Hoe kunnen we je helpen?

CareConnect Pharmacist wordt continu geüpdatet met nieuwe features. Op de hoogte blijven? Of wens je liever een demo of offerte? Laat hier je gegevens achter.