hands

Neem meer tijd voor zorg

Zorgteams kampen met steeds strakkere planningen, onvoldoende patiëntgegevens en steeds meer administratieve verplichtingen. Bovendien is er gewoon geen tijd om nieuwe zorgkundigen op te leiden. CareConnect into.care biedt je meer tijd om te focussen op wat echt telt.
user1
Sign up
shape
user
Connect
shape
svgexport-9
Share

Waarom jij CareConnect into.care kan gebruiken

Het into.care-platform verbetert je workflow, helpt je samen te werken met teamleden en geeft je opnieuw controle over dagelijkse zorgactiviteiten. Het werkt de papierwinkel weg en versnelt administratieve processen. Ons slim en gebruiksvriendelijk mobiel platform zorgt ervoor dat jij je kan focussen op kwalitatieve patiëntenzorg. Kwaliteit, efficiëntie en tevreden patiënten, dat is waarom we allemaal into.care zijn.

We geven je medewerkers meer mogelijkheden

De juiste tools voor het juiste moment.
icon1

We zijn gebruiksvriendelijk

Maak gebruik van wellicht de meest gebruiksvriendelijke app in de zorgsector.
icon5

We zijn volledig geïntegreerd

Koppel ons platform aan al uw gegevensbronnen.
icon2

We geven je gratis updates

Alle platformupdates zijn inbegrepen, zonder uitzondering
icon6

We tonen je de juiste gegevens

Meer inzichten op elk niveau, in real time en op verzoek.
icon3

We zijn cross-platform

Gebruik onze app zowel op desktops, smartphones als tablets. Aan u de keuze.
icon7

We verbinden je team

Verbind alle niveaus van uw zorgteam met elkaar, van artsen tot verpleegkundigen, online en offline.
icon4

We zijn zeer veilig

Kies voor het zorgplatform dat GDPR- en HIPAA-gecertificeerd is.
icon8

Belangrijkste features

desktop2

Dashboard De prestatiemonitor van uw organisatie

Verbeter de zorgkwaliteit met ons interactieve en complete dashboard. Wij tonen je analisten en bestuursleden de juiste inzichten om je zorginstelling te optimaliseren.

Mobiele assistent Alle patiëntgegevens binnen handbereik

Help je zorgteam tijd te besparen, de workflow te verbeteren en cruciale informatie door te spelen met één eenvoudige tik. Met onze mobiele assistent kunnen je teamleden zich focussen op wat ze het liefst en het best doen: patiënten verzorgen.

phone_mobileapp
laptop2

Zorgportaal Manage je zorgteam zorgvuldig

Manage je zorgteam zorgvuldig en volg je planning op de voet met ons zorgportaal. Analyseer en deel gegevens waar en wanneer je maar wilt en monitor de taken van je team met een gebruiksvriendelijk design en een intuïtieve workflow.

Testimonials

Marc V.

Operational Manager
stars

De meeste providers van automatisatieprocessen bouwen een product waar je organisatie zich op moet afstemmen. Into.care stemt zich af op jouw organisatie en groeit dan mee met jouw noden.

 

Rachida T

Head of Nursing #1 care home in Brussels, Belgium
stars

Het online zorgportaal laat me snel en gemakkelijk zeer gepersonaliseerde zorgplannen opstellen voor onze bewoners. Dagelijks, voor onze stand-up meeting met het zorgpersoneel, open ik het into.care-portaal om te kijken waar we nog kunnen verbeteren op vlak van zorg kwaliteit.

 

Maureen K.

Verpleegkundige
stars

Into.care gidst me doorheen mijn dagelijkse taken en laat me snel de verzorging van alle inwoners opvolgen. Het is mijn digitale assistant die het gewicht van alle administratie op zijn schouders neemt en mij laat focussen op mijn job: vezorgen.

 

Tom V.

Chief Operations Officer
stars

Into.care is de eerste mobiele software die real-time inzichten geeft in onze zorg- en businessprocessen over alle organisaties in ons portfolio heen. Het laat mij en mijn kwaliteitscoördinatoren zorgvuldig de zorgkwaliteit ontwerpen, opvolgen en verbeteren over de hele organisatie heen.

 

Jo Vandeurzen

Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid
en Gezin
stars

De digitalisatie van zorg over de hele lijn is zonder twijfel de grootste opportuniteit in Vlaanderen, België en ver daarbuiten.

 

Louis Jonckheere

CEO
stars

Into.care doet hetzelfde voor de zorgsector als wat Showpad voor sales en marketing doet.

FAQ's

Heb je vragen over ons zorgplatform? Lees hieronder de vaakst gestelde vragen of neem contact op met het into.care-team!

 
Heb ik steeds een internetverbinding nodig om de app te gebruiken?

Nee. Voor je jouw zorgronde start, kan je de app laten synchroniseren met de actuele stand van zaken. Wanneer je later terug over een internetverbinding beschikt, kan je opnieuw synchroniseren zodat jouw acties opgeslagen worden. Desondanks is een constante verbinding met het internet wel beter. Daarom raden we je alsnog aan een WiFi, 3G of 4G-netwerk te gebruiken.

Ik gebruik al een CRM-systeem en zoek een mobiele applicatie. Kan ik CareConnect into.care integreren?
Indien mogelijk integreren we de databronnen die je al binnen jouw organisatie gebruikt worden. Zoniet, dan schrijven we onze data terug naar die databronnen, of migreren we naar een ander platform. De keuze is aan jou.
Welke voordelen hebben cloud-applicaties zoals CareConnect into.care?
Cloud-applicaties zoals into.care laten zorgorganisaties bestanden opslaan, data verwerken en andere systemen op een beveiligde hosted data server plaatsen. Zo kunnen ze efficiënter, beter beveiligd, flexibeler en goedkoper data opslaan en gebruiken.
Hoe veilig is CareConnect into.care en voldoet het platform aan de nodige data privacy regels?

Doorheen het hele ontwikkelingsproces wordt veiligheid en privacy in het ontwerp van into.care verwerkt. Zo zijn onze producten van de grond op ontwikkeld om veilig te zijn. We zijn dan ook trots om te kunnen stellen dat into.care volledig GDPR en HIPAA compliant is.

Ondersteund door

Contacteer ons

into.care by Corilus NV
Gaston Crommenlaan 4/bus 26, 9050 Gent

Vraag nu uw demo aan!