Home

CareConnect Pharmacist

heart Beat
Met CareConnect Pharmacist heb je de juiste tool in handen voor het beheer van je apotheek. Afleveren met uitgebreide zorg voor je patiënt, uniek in diepgaand financieel en commercieel beheer. Kom professioneel over als zorgverstrekker dankzij de gebruiksvriendelijke integratie van de eGezondheidsdiensten
 

Oplossingen van Administratie tot Zorg

De CareConnect Pharmacist software voorziet in alle behoeftes van jouw apotheek
 • Aflevering en zorg voor uw patiënt

  Minder administratie, meer zorg

 • Financieel en commercieel beheer

  Verhoog je rentabiliteit en beperk de kosten

 • Bestellingen en stockbeheer

  Hoe optimaal een stock beheren en de financiële middelen in balans houden ?

 • Waarom kiezen voor Corilus en CareConnect Pharmacist?

  Totaaloplossing

  Totaaloplossing

  Wanneer je kiest voor CareConnect Pharmacist, kies je voor een totaaloplossing voor jouw apotheek. Daardoor win je heel wat tijd voor wat écht belangrijk is, de zorg voor jouw patiënten.

  Connected eHealth

  Connected eHealth

  Vlotte eHealth integratie (Recip-e, Vitalink, AssurPharma, GFD,...)

  Training en coaching

  Training en coaching

  Corilus heeft een uniek aanbod van training en coaching. Zo optimaliseren we jouw werkprocessen op maat en maximaliseer je de voordelen die de software je biedt.

  Ervaring

  Ervaring

  Corilus heeft heel wat ervaring binnen de sector van de apotheek en andere zorgverleners. Bovendien werken we samen met heel wat andere professionals, die ook integreren met onze software.

  Reeds meer dan 1500 apotheken werken met CareConnect Pharmacist

  Wat zeggen je collega's over CareConnect Pharmacist?

  Apr Luc Beuckelaers
  “Na meerdere softwareprogramma’s te vergelijken, kwam ik terecht bij CareConnect Pharmacist. Corilus staat bekend als grote speler, en dat gaf mij alvast een zeker vertrouwen.”
  Lees meer
   
  Apr. Luc Beuckelaers Londerzeel
  Apr Evelien Fossépré
  “Wij hebben voor CareConnect Pharmacist gekozen omdat de software echt gebruiksvriendelijk is, ze levert veel tijdwinst op, ondersteunt u in de farmaceutische zorg en is heel sterk qua beheer.”Bekijk de video
   
  Apr. Evelien Fossépré Borgerhout
  Apr Els Depourcq
  “Wat me meteen opviel als ik startte met CareConnect Pharmacist, was dat alles nu veel sneller gaat. Ik hoef maar een paar letters in te typen en het systeem begint meteen alle relevante zoekresultaten op te lijsten. In combinatie met de nieuwe touchscreens betekent dat al meteen een forse tijdwinst.”
   
  Apr. Els Depourcq Gent
  Apr Carine Olivier
  “CareConnect Pharmacist is een onmisbaar hulpmiddel bij mijn actieve rol in het zorgproces. CareConnect Pharmacist begeleidt alle fasen van het proces: van bestelling tot uitreiking en zorgt ervoor dat we onze adviserende rol met maximale efficiëntie en nauwkeurigheid kunnen vervullen.”
  Lees meer
   
  Apr. Carine Olivier Edegem

  Heb je vragen over CareConnect Pharmacist? Wij helpen je graag verder