Home

Financieel en commercieel beheer

Verhoog je rentabiliteit en beperk de kosten!
Uitgebreide statistieken en rapporten

Uitgebreide statistieken en rapporten

Aan de hand van verscheidene criteria kan je elk type rapport op jouw maat opmaken. Ieder rapport is exporteerbaar naar Excel om nog verder te verfijnen. Bovendien kan je ervoor kiezen om bepaalde rapporten (bv kasboek) automatisch per e-mail te verzenden naar jezelf, boekhouder,…
Bestelling vertegenwoordiger

Bestelling vertegenwoordiger

Aan de hand van de verkoopstatistieken wordt er een bestelprognose opgemaakt voor de door jouw gekozen periode. Geef direct je kortingen en gratis stuks in en verzend je bestelling via e-mail of IBOTP naar het labo. Via de module bestellingen volg je makkelijk de (deel)leveringen op.
Retourmodule en ingave verlies

Retourmodule en ingave verlies

CareConnect Pharmacist helpt je bij het organiseren van je retours naar labo's en groothandels. Bovendien ben je ook in staat om de uitbetaling van creditnota's op te volgen. In geval van mogelijke verliezen helpt de rapportage om dit correct te laten inboeken door je boekhouder.
Gemiste verkopen

Gemiste verkopen

Wanneer je een product niet op voorraad hebt, kan je dit in 1 klik als een gemiste verkopen registreren. Op die manier kan je je stock beter afstemmen op de vraag van je patiënten en op die manier je service (alsook je zakencijfer) verhogen.
 
>>> Terug

Heb je vragen over CareConnect Pharmacist?

Wij helpen je graag verder

Of contacteer één van onze accountmanagers