CareConnect Pharmacy Group

Samen aankopen

Samen aankopen

Op basis van de verkoopstatistieken van alle geconnecteerde apotheken maakt CareConnect Pharmacy Group een bestelvoorstel . Dit kan je doorsturen naar de apotheken ter validatie of meteen naar de vertegenwoordiger. Kortingen worden bijgehouden, zo versterkt je je onderhandelingspositie. Centrale levering of directe levering in de apotheek, de keuze is aan jou. Idem voor de facturatie. Heeft een apotheek een stockbreuk, dan kunnen apotheken bij elkaar bestellen, de doorfacturatie gebeurt automatisch. Centraal kan je op elk moment het verloop van de bestelling controleren en beheren.

Beheer op afstand

Beheer op afstand

Het operationele beheer gebeurt vanuit één centraal punt voor alle apotheken. Je kan alle personeelsleden als gebruiker aanmaken in enkele of alle apotheken, ook de beveiliging, toegangsrechten en parameters zijn hier aan gelinkt. Via CareConnect Pharmacy Group kan je een uniform beleid voeren inzake eigen producten en groepsprijzen voor alle apotheken of voor een subgroep van apotheken. Ook promoties en kortingen kan je centraal beheren. Maak een einde aan overstocks dankzij de functie “herverdeling van de stock”. 

Centralisatie van je gegevens

Centralisatie van je gegevens

Baseer je op real-time informatie voor het nemen van beleidsbeslissingen. Vergelijk verkoopstatistieken van de apotheken, interpreteer en stel realiseerbare doelen. Een inventaris (actueel en historisch) van alle apotheken opvragen doet u in één muisklik, ook de kassagegevens ontvang je dagelijks per mail. 

Terug
Totaaloplossing

Totaaloplossing

Wanneer je kiest voor CareConnect, kies je voor een totaaloplossing voor jouw apotheek. Daardoor win je heel wat tijd voor wat voor je écht belangrijk is, de zorg voor jouw patiënten.

Connected eHealth

Connected Health

Vlotte eHealth integratie (Recip-e, Vitalink, AssurPharma, GFD,...) en connectie met het patiëntenplatform Helena.

Training en coaching

Training en coaching

Corilus heeft een uniek aanbod van training en coaching. Zo optimaliseren we jouw werkprocessen op maat en maximaliseer je de voordelen die de software je biedt.

Ervaring

Ervaring

Corilus heeft heel wat ervaring binnen de sector van de apotheek en andere zorgverleners. Bovendien werken we samen met heel wat andere professionals, die ook integreren met onze software.

Heb je vragen over CareConnect Pharmacy Group?

Wij helpen je graag verder

Of contacteer één van onze accountmanagers